Auteur Robert van den Bout geeft zijn lezers de tools om zich staande te houden in onze snel veranderende wereld.
Bekijk de BOOKSHOP
Auteur van den Bout

Stof tot nadenken

Hoe zorg je ervoor dat je kunt anticiperen op wat er elke dag op ons afkomt? Hoe zorg je ervoor, als bedrijf, maar zeker ook als mens dat je toekomstbestendig bent? Hoe kom je van lijderschap naar leiderschap?

Onder andere op deze vragen geeft Robert van den Bout antwoord in zijn boeken. Door veel te lezen, maar vooral door veel te leven in The School of Hard Knocks heeft Robert geleerd dat één van de belangrijkste aspecten om te slagen in het leven en om (broederschaps)relaties op te bouwen is dat je straight bent.

‘Robert heeft op een uiterst briljante en eigenzinnige wijze alle uitgesproken wijsheden en opvattingen met betrekking tot (persoonlijk) leiderschap van de afgelopen decennia geabsorbeerd, teruggebracht en gevormd tot een nieuw eigentijds concept.’

Marco Kroon, Ridder in de Willemsorde

auteur, robert van den bout, carpe scrotum

Natural software for our brain

Wij zijn elkaar de afgelopen jaren door individualisering, digitalisering en polarisering een beetje (!?) kwijtgeraakt. Deze boeken en ons Tribe-concept brengt ons weer samen.

Het boek ‘De Nieuwe Dominee’ maakt duidelijk dat de wereld niet zondermeer is in te delen in Go(o)d & (D)evil, zoals veel oude dominees beweren. Deze oude dominees gaan over geloof, hoop en liefde, maar Nieuwe Dominees geloven in een hoop liefde!

‘Lees zijn boeken en uw leven zal nooit meer hetzelfde zijn; beter, mooier, intenser.’

Sander de Kramer, winnaar Majoor Bosshardtprijs
én Chief Ouwe Dibbes

Carpe Scrotum!

Carpe Srotum’ is een boek voor mensen met ballen, mensen die ze (even) kwijt zijn én mensen die wel wat ballen kunnen gebruiken.
Want ballen hebben we nodig de komende tijd.

Onze leiders gaan onze problemen niet oplossen. Wie dan wel? We zullen zelf het leven bij de ballen moeten pakken. We geven tenslotte allemaal leiding; al is het maar aan één persoon…jezelf!

Ons sociale vangnet is meer een hangmat geworden, die niet echt uitnodigt tot actie. Terwijl Carpe Scrotum aangeeft dat je alleen door het leven bij de ballen te pakken, door in actie te komen, door je eigen keuzes te maken een vervullend leven kan leiden.

Want als je niet je eigen keuzes maakt, als je geen plannen maakt voor jezelf, word je ingezet in de plannen van een ander. En van dit laatste worden mensen over het algemeen niet gelukkig.

Download de preview Nu bestellen

Contact

Meer weten over Robert? Of een kennismakingsgesprek plannen? Vul het contactformulier op en wij nemen spoedig contact met je op!

Pers en interviewverzoeken?
mail naar management@robertvandenbout.nl

Stel een vraag

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief