Bookshop

Bestel Carpe Scrotum! voor €19,95
(Exclusief €4,95 verzendkosten)

NU BESTELLEN

Carpe Scrotum!

“Ieder mens moet zijn eigen verantwoordelijkheid nemen en beseffen dat slechts één persoon voldoende is om het hele systeem te veranderen. JIJ!”  Thomas Rau.

Dit boek is voor mensen met ballen, mensen die ze (even) kwijt zijn én mensen die wel wat ballen kunnen gebruiken. Want ballen hebben we nodig in de komende tijd. Onze ‘leiders’ - Trump, Rutte, Wilders - gaan onze problemen niet oplossen. Wie dan wel? We zullen zelf het leven bij de ballen moeten pakken. We geven tenslotte allemaal leiding; als is het maar aan één persoon…jezelf! Hoe doe je dat dan? Dit boek geeft je de tools om van lijderschap naar leiderschap te gaan.

Bestel Carpe Scrotum! voor €19,95 (Exclusief €4,95 verzendkosten)
Meerdere exemplaren bestellen? Klik hier

Download de preview Nu bestellen
De nieuwe dominee, door, Robert van den Bout

De Nieuwe Dominee

We leven momenteel in heftige en snel veranderende tijden, waarin veel mensen op zoek zijn naar houvast. Al zijn ervaringen hebben geleid tot het inzicht dat we in Nieuwe Tijden ons houvast en geluk uit andere dingen moeten halen dan geld. 

Robert vd Bout: ""Ik heb vriendinnen onder de elite en vrienden bij de Hells Angels. Ik heb vrienden die miljonair zijn en vriendinnen die een uitkering hebben. Ik heb vriendinnen bij de politie en criminele vrienden. Ik heb vrienden die geloven en vriendinnen die helemaal niets geloven! Waarom niet? De wereld is niet, zoals veel oude dominees beweren, zondermeer in te delen in de Go(o)d & (D)evil.""

De Nieuwe Dominee is (g)een management- of zelfhulpboek. Lees het, lach en relativeer, want zoals Robert laat zien is de wereld meer dan zwart-wit. Sterker nog, er zijn wel 50 Tinten Grijs én heel veel mooie colors, je moet ze alleen (willen) zien."

Download de preview Nu BESTELLEN

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden