Robert van den Bout 
biker met een boodschap

De kracht van broederschap

De bezieling is voelbaar als Robert spreekt over zijn broederschap. Over de verantwoordelijkheid die hij op jonge leeftijd kreeg door leiding te mogen geven aan een groep ‘bikers’. Over de hechte samenwerking met zijn broeders. Over de levenslessen die hij heeft geleerd. Over de vriendschappen die hij heeft opgedaan.

In een broederschap voel je je onderdeel van iets groters. Hier wil je bij horen. Hier voel je dat de leiders en je vrienden er voor je zijn. Daarom zijn mensen bereid om met gevaar voor eigen lijf en leden offers te brengen om het gezamenlijke doel te bereiken. Daarin zit de kracht van broederschap.

‘Broederschap en oprechte interesse zijn géén technieken.’ 

Robert van den Bout

spreker, robert, van, den, bout

Natural software for our brain

Het bouwen van een tribe op basis van broederschap zorgt voor verbinding tussen de medewerkers en het bedrijf. Tussen het management en de medewerkers en tussen het bedrijf en de klanten. Mensen met elkaar verbinden en aan de tribe / organisatie binden, is van nature ons overlevingsmechanisme. Onze antropologische bedrading is van nature hierop geprogrammeerd. It’s the natural software for our brain. Alleen is er bij sommige mensen nu een soort sjoemel-software ingekropen, waardoor we zijn gaan denken dat we elkaar niet meer nodig hebben.

‘Je hebt wel theorieën en concepten, maar het was bijzonder inspirerend om training te krijgen van iemand die het geleefd heeft. Dit blijft hangen en zet aan tot leiding nemen!’

Henk Deelen, Qoppo Consultancy

Hulp bij verandermanagement

Robert van den Bout laat in zijn ‘Vibe of the Tribe’ zien en voelen hoe een Tribe, een groep mensen die onderling verbonden zijn, zich verbinden met een leider en met een gezamenlijk doel. Een zakelijke training was nog nooit zo leuk en leerzaam. Werk aan het 'teambuilding-gevoel' en effectief leiderschap om je tribe zo goed mogelijk te leiden. Weg met klanten die overstappen naar de concurrent en  medewerkers om te switchen naar een andere baan. Mensen zullen willen aansluiten!

Vergeet team building
Maak van collega's een tribe!
plan een kennismakingsgesprek

‘De sessies van Robert vd Bout zijn bijeenkomsten boordevol inspiratie, nieuwe inzichten en een hoop liefde!’ 

Algemeen Dagblad

Turning people on by touching them!

Zijn broederschapscollege’s en powersessies zijn energieke bijeenkomsten die veel emoties losmaken. Mensen worden geraakt. Veel tranen, zowel van het lachen als van ontroering. Robert’s missie is niet voor niets ‘mensen aan zetten door ze te raken!’ Ofwel in het Engels ‘turning people on by touching them!’ 

Als mensen geraakt worden, zijn ze in staat om in actie te komen. En om keuzes te maken. 5 % van je leven wordt bepaald door wat je overkomt, daar kun je niets aan doen. 95% van je leven wordt echter bepaald door hoe jij omgaat met wat je overkomt. Die 95 % is dus een keuze!?

Robert helpt je met zijn verhalen, zijn eye-openers en zijn beelden om met nieuwe inzichten de juiste keuzes te maken. Er gaat een (nieuwe) wereld voor je open. Want zoals JC (is niet Jezus Christus, maar Johan Cruyff) al zei: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt!”

‘Robert vd bout is dé perfecte kickstarter voor je bijeenkomst, hij houdt je op het puntje van je stoel!’ 

Birgit op de Laak, Wethoudster, Horst aan de Maas

Contact

Meer weten over Robert? Of een kennismakingsgesprek plannen? Vul het contactformulier op en wij nemen spoedig contact met je op!

Pers en interviewverzoeken?
mail naar management@robertvandenbout.nl

Stel een vraag

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief