Robert van den Bout weet met zijn trainingen deelnemers in een hoog tempo aan het denken te zetten, vermaakt ze én inspireert ze om in actie te komen.
Doe de tribetest!
training, robert, van, den, bout, robert van den bout, tribe, teambuilding

Entertainment met diepgang

(enter)Trainer Robert van den Bout zorgt tijdens zijn trainingen voor entertainment met diepgang. Humor zorgt ervoor dat de breinen opengaan en men ontvankelijk(er) is voor de boodschap.

Niets werkt top-down…behalve voorbeeldgedrag! Tijdens de training Tribal Leadership worden de kernwaarden Voorbeeldgedrag, Integriteit en Passie door middel van het VIP-programma ‘naar binnen gebracht’.

Mensen moeten fysiek bij elkaar komen om waarden te voelen en te delen met anderen. Mensen zijn net als wijn; je moet proeven en ruiken om te weten of je er wat aan vindt!?

‘Als je blijft managen krijg je van mensen wat je kunt controleren. Met onze trainingen krijg je van mensen wat ze je kunnen geven.’

Robert van den Bout

Vibe of the tribe

Deelnemers aan onze trainingen ervaren en voelen dat de enige manier om succesvol te zijn is…écht samenwerken. Samenredzaamheid is het thema van zijn broederschapscollege’s.

Waar we met de Vibe of the Tribe-training aan appelleren is het besef dat ‘it is co-existence or no-existence’! Samenwerken op basis van broederschap schept vertrouwen, een veilige omgeving en nodigt mensen uit om het beste uit zichzelf te halen in het belang van een groter geheel…de organisatie, ofwel de tribe.

Wij creëren waarde gedreven organisaties. Tribes waren niets voor niets de eerste zelfsturende teams. En we hebben een tool (de Barrett Scan) om iets subjectiefs als waarden objectief meetbaar te maken.

‘Robert geeft op een mooie manier een les in waar het werkelijk om draait; liefde en respect!’

Sander de Kramer, winnaar Majoor Bosshardt prijs én Chief Ouwe Dibbes

Vergeet team building
Maak van collega's een tribe!
plan een kennismakingsgesprek

Trainingen

Triple A status Training

Een Triple A-status zorgt ervoor dat mensen Anders gaan denken over, Anders gaan kijken naar en Anders gaan zijn in de manier waarop ze met elkaar samenwerken.

Waarom? Is dat nodig dan? Deskundigen  voorspellen dat er de komende 50 jaar meer gaat veranderen dan in de afgelopen 500 jaar. Dat vraagt van ons het een en ander qua aanpassingsvermogen.

training, robert, van, den, bout, robert van den bout, tribe, teambuilding

Tribal Leadership 

Een Tribal Leader maakt tijd vrij om naar de verhalen van zijn werknemers of collega’s te luisteren. Niet kort tijdens een bila, maar structureel, omdat hij of zij daadwerkelijk geïnteresseerd is in zijn of haar mensen.

Tribal leadership gaat over leiderschap in een verandering van tijdperk en leidinggeven aan een tribe. Dit vergt heel andere skills dan het aansturen van een hiërarchisch gestructureerd bedrijf. Het gaat eerder om softskills als liefde en vertrouwen dan om leiden. Het zijn de softskills van zowel de leiders als de medewerkers in een organisatie  die de klanten een beleving van de kwaliteit van een product of dienst geven. Het zijn de softskills die ervoor zorgen, dat een klant een gevoel van meerwaarde ervaart. De juiste softskills zorgen voor tevredener klanten, dus ook voor een betere reputatie en meer omzet.

24 hours of brotherhood

24 hours is meer een event dan een training. Collegialiteit krijgt hierdoor een nieuwe dimensie. Het is dé vorm van extreme teambuilding. 24 hours is de gamechanger in trainingsland.

Om Tribal Leadership en een Triple A Status in de praktijk te kunnen brengen, helpt het om eerst tijd met elkaar doorbrengen, dingen met elkaar delen en samen iets meemaken. In alle drie deze componenten wordt voorzien …in the 24 hours of Brotherhood!

Welke trainingsmethode past bij jouw bedrijf?

‘Wat een geweldige Boutcamp hebben we vandaag afgesloten. 24 uur met een prachtige groep die bereid was om alles aan te gaan. Niet weer een nieuwe set aan competenties, maar ruimte maken om tot de essentie te komen. Vernauwende patronen loslaten en schaduwkanten onder ogen zien, zodat niets meer in de weg staat om echt voor elkaar te gaan.’

John Greeve, CFO Wilhelmsen Maritime Services

Contact

Meer weten over Robert? Of een kennismakingsgesprek plannen? Vul het contactformulier op en wij nemen spoedig contact met je op!

Pers en interviewverzoeken?
mail naar management@robertvandenbout.nl

Stel een vraag

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief