KIESPIJN

15 juli - Schaijk
23 september • Ridderkerk 
28 oktober • Brakel (Dinnershow)

Wat kies jij?

Kiespijn is een verfrissend en nieuw theaterconcept over liefde, geluk en keuzes maken. Deze masterclass ‘succesvol keuzes maken’ helpt jong én oud bij het maken van keuzes. Het vermindert keuzestress en geeft nieuwe inzichten, door mensen bewust te maken van de keuzes die ze (kunnen) maken en vooral van het effect daarvan! 

KIESpijn door Robert van den Bout
Datum: 23 september
Locatie: Theater Het Plein - Ridderkerk
Zaal open: 19.30 uur
Start voorstelling: 20.00 uur
Entree: 20,- 

KIESpijn Dinnershow door Robert van den Bout
Datum: 28 oktober 
Locatie: Huis Brakel - Brakel
Zaal open: 17.30 uur
Start voorstelling: 18.00 uur
Entree: 45,- 

“Robert vd Bout legt op een aangename manier de vinger op de zere plek.
Willen wij echt uit deze ellende komen…dan geeft KIESpijn inzicht én uitzicht!” 

Algemeen Dagblad Rotterdam

auteur, robert van den bout, carpe scrotum

Na KIESpijn ga je alles wat je van tevoren gewoon voor waar aannam met een andere blik bekijken.

Als we pandemieën, energietekorten en een verdeelde samenleving niet meer willen, moeten we andere keuzes maken. Want Einstein zei het al: “Het is het toppunt van waanzin om hetzelfde te blijven doen en dan een andere uitkomst te verwachten.” Want we weten allemaal, als we blijven doen wat we altijd deden…

Het geluk in ons leven geven we grotendeels zelf vorm. Hoe? Door de keuzes die we maken! Wanneer maak je de juiste keuzes? Wanneer maak je jouw eigen keuzes? Wanneer word je beïnvloed? Wanneer word je gemindfucked? En hebben wij nog een vrije keuze met al die data? En niet omdat keuzes maken zo moeilijk is doen we het niet…maar omdat we geen keuzes maken is het zo moeilijk. 

Na KIESpijn ga je alles wat je van tevoren gewoon voor waar aannam met een andere blik bekijken. En dat geeft inzicht én uitzicht waardoor je andere keuzes kunt gaan maken. De deelnemers van dit theatercollege wordt een spiegel voorgehouden als het gaat om liefde, geluk, succes en kiezen. Zij worden begeleid in hun zoektocht naar de juiste keuzes op basis van feiten, observaties en de nodige humor.

“Een liefdevolle presentatie die ons de juiste keuzes laat maken” 

De Telegraaf

Contact

Meer weten over Robert? Of een kennismakingsgesprek plannen? Vul het contactformulier op en wij nemen spoedig contact met je op!

Pers en interviewverzoeken?
mail naar management@robertvandenbout.nl

Stel een vraag

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief